tall short

Efterår

Naturen skifter farve. Alt får brune og rødlige farver. Gummistøvler og regntøj skal måske findes frem. Men det hele er faktisk lidt hyggeligt.

Efteråret er en tid, hvor Naturpark Randers Fjord har masser af oplevelser at byde på. Specielt hvis fiskeudstyret trænger til at blive brugt. Det er nemlig nu, skrubbefiskeriet topper i mellem- og yderfjorden. Årets næstsidste måned er en af de bedste, hvis det er gedder og aborrer, du går efter.

Fald i ét med efterårsfarverne på en vandretur i de smukke naturomgivelser. Hold en pause og søg ly i en af det mange opsatte shelters – perfekte omgivelser til en kop varm kakao!

Lystfiskeri

Randers Fjord er et populært mål for lystfiskere. Her er en stor og varieret fiskebestand, der giver mulighed for gode fangster året rundt.

Læs mere om Lystfiskeri

Vandreture

Trænger du til at få brugt din krop og stimuleret dine sanser? Hop ud af bilen og oplev Naturpark Randers Fjord til fods.

Læs mere om Vandreture

short
Find arrangementer

På grund af en teknisk fejl kan denne side ikke indhente aktuelle arrangementer. Vi arbejder på at finde en løsning!

Læs mere om Find arrangementer

Find steder

Er du i tvivl om, hvor du finder vandreruten eller fugletårnet? Og hvor er det lige, fiskepladserne er? Brug kortet og find vej til din næste oplevelse i Naturpark Randers Fjord.

Læs mere om Find steder