tall short

Kom til Fjordens Dag

Oplev Naturpark Randers Fjord til både lands og til vands på Fjordens Dag den 26. maj. Det er en hyggelig og aktiv dag for hele familien med arrangementer flere steder rundt om fjorden.

Kom til markeder, prøv forskellige former for sejlads og mange andre aktiviteter i naturen. Få en masse spændende og sanserige smagsoplevelser. Planlæg en god og spændende dag i naturparken ved at orientere dig i programmet for Fjordens Dag 2024.  Dagen er arrangeret af foreningen Fjordfolket i samarbejde med en række aktører rundt om i naturparken samt Randers og Norddjurs kommuner.

Gratis sejltur

De to færgeforbindelser tværs over fjorden tilbyder gratis overfart en stor del af Fjordens Dag 2024. Sejl med Randers Fjord Færgefart til og fra de mange aktiviteter rundt om fjorden.

Læs mere om Gratis sejltur

Udbyhøj Lystbådehavn

Kom til en hyggelig dag med mange aktiviteter for hele familien mellem kl. 10 og 14. Gå på jagt efter sjove dyr og planter i det lave vand.

Læs mere om Udbyhøj Lystbådehavn

short
Vandretur med Landsbyklyngen Kronjylland

Kom med på en skøn tur på stier langs fjorden fra Albæk til Mellerup Færgested

Læs mere om Vandretur med Landsbyklyngen Kronjylland

Cafehygge og aktiviteter i Mellerup

Mellerup Færgested er rammen om et hyggeligt arrangement mellem kl. 10 og 17. På pladsen kan man opleve forskellige udstillere og forskellige aktiviteter.

Læs mere om Cafehygge og aktiviteter i Mellerup

Skinnecykel og Kano tur på Fjordens Dag

Nyd naturen helt tæt på og tag på en skinnecykel tur langs fjorden. I bestemmer selv farten, og hvor langt I vil cykle - når I ikke vil længere, vender I rundt og cykler retur.

Læs mere om Skinnecykel og Kano tur på Fjordens Dag

Traktørsted og Fjordmarked i Kare

Landsbyen Kare er gået sammen om et pop-up traktørsted med kaffe og lagkager på Sognefogedens Gård. Hele landsbyen bidrager til at bage, samle og pynte de mange lagkager.

Læs mere om Traktørsted og Fjordmarked i Kare

Åbent Hus hos Randers Fjord Golfklub

Både børn og voksne kan denne dag få en introduktion til golfspillet. Golf kan spilles af alle på tværs af alder, køn og niveau takket være det særlige handicap-system.

Læs mere om Åbent Hus hos Randers Fjord Golfklub

Kyst- og Fjordcentret ved Voer

I anledning af Fjordens dag er der fri adgang til at besøge Fjordcentrets udstillinger og udearealer. Udstillingen fortæller i ord og billeder om Randers Fjord.

Læs mere om Kyst- og Fjordcentret ved Voer

Fjordens Dag hos Randers Fjord Camp

I dagens anledning er det blandt andet muligt at lave snobrød og pandekager over bål på enten den store bålplads eller i bålhytten.

Læs mere om Fjordens Dag hos Randers Fjord Camp

Sejl med Lillebjørn

Tag med Lillebjørn på en tur til Kanaløen.

Læs mere om Sejl med Lillebjørn