tall short
Tilbage

Oplevelser for børn

Der er næsten ingen grænser for, hvad man kan finde på af aktiviteter i naturen. Her er seks bud på sjove oplevelser med børn i Naturpark Randers Fjord.

  1. Tag til Udbyhøj Nord og se, hvem der kan fange flest krabber. I grejbasen finder I alt udstyret til krabbefangst. Der er også en badestrand med blåt flag til de mere friske typer. Læs mere om området omkring vadehavet her. (link til 3.7)

  2. Sejl med kabelfærgen fra Udbyhøj Nord til Udbyhøj Syd. Se de gamle skanser fra englandskrigene og besøg Kanonbåden, hop i bølgerne eller fisk fra den 48 meter lange flydebro. Og slut en perfekt dag af med en overnatning i de sekskantede sheltere, hvor der også er toilet og bademuligheder. Bliv klogere på Udbyhøj Nord og Syd her. (link til 2.1.0.1 & 2.1.0.10)

  3. Lej kanoer i Allingåbro og sejl en tur på Grund Fjord. Få mere information om mulighederne for kanosejlads her. (link til 2.3.8)

  4. Overnat i shelters ved Dronningborg Bredning og nyd en sommeraften med snobrød og skumfiduser over bål. Lær mere om Dronningborg Bredning her (link til 2.1.0.4)

  5. Smør en madpakke og tag til Mellerup. Gå en tur på sporet ved Mellerup Færgehus, nyd den medbragte mad i det nye madpakkehus og slut turen af med kaffe og kage i det gamle færgehus på havnen. Læs mere om sporet ved Mellerup Færgehus her. (link til 2.3.6.2)

  6. Besøg Kyst- og Fjordcentret i Voer, hvor man med en adgangsbillet kan få lov til bl.a. at låne waders og se på havdyr i mikroskoper. (Link til website)