tall short
Tilbage

Voer

Der er hyggelige stemning ved færgestedet, hvor det lokale Karl og Pige Laug viser, hvordan man slår tov.

At slå reb eller tov er et gammelt håndværk, som du mellem kl. 10 og 16 kan få lov til at se nærmere på. Og hvem ved, måske kan du også selv få lov til at prøve.  På havnen er det desuden muligt at købe lækre pandekager.

Sejl gratis til Mellerup med Danmarks mindste bilfærge Ragna, der også tager gående og cykler med.  I Mellerup er der også en række spændende aktiviteter på dagen.

Ganske tæt på Voer Færgested finder du Kyst og Fjordcentret, hvor der vil være et stort program på dagen mellem kl. 10 og 17.

Programmet på Kyst og Fjordcentret:

10.00 Tour de fjord i kajak begynder.
10.30 Tur rundt om Kanaløen i en af turbådene. Der er tur start hver time, sidste afgang kl. 15.30. Pris: Du skal have en dagsbillet/årskort plus 25,-
11.00 Gå ud og sejl hjem / og omvendt. Få 2 oplevelser i en. Vi parrer jer sammen i hold. Det ene hold går langs med fjorden til Hollandsbjerg Landeplads og det andet hold padler i en kano. Ved Hollandsbjerg bytter i plads. Vi hjælper jer med at få redningsveste med i korrekt størrelse, og selvfølgelig også kort / gps så I kan finde vej.
11.30 Småretter ved bålet: Plankesild, stegte sild, fladbrød og brændenælde pesto.
14.30 Pandekager

Hele dagen er alle aktiviteter åbne, og det er altså muligt at gå i waders, ro i kano, gå på gps-skattejagt, benytte tovbroen, spille krolf, skyde med vandraketter, leje en jolle med mere.

Mere information om programmet finder du på: https://kystogfjordcentret.dk/event/fjordens-dag-2022/