tall short
Tilbage

Gratis sejltur med Randers Fjord Færgefart

De to færgeforbindelser tværs over fjorden tilbyder gratis overfart en stor del af Fjordens Dag 2024. Sejl med Randers Fjord Færgefart til og fra de mange aktiviteter rundt om fjorden.

Færgen i Udbyhøj er Danmarks eneste el-kabelfærge, der sejler på landstrøm. Oplev roen på turen over fjorden, uanset om du er i bil, på cykel eller gåben. Færgen sejler mellem Udbyhøj Nord i Randers Kommune og Udbyhøj Syd i Norddjurs Kommune. På Fjordens Dag den 26. maj er der gratis sejlads mellem kl. 8 og 19.50.  Dagen vil i øvrigt være spækket med spændende konkurrencer, hvor du har chancen for at vinde fantastiske præmier på din sejltur.

 

 

Danmarks mindste bilfærge, Ragna, sejler mellem Mellerup på Randers-siden og Voer på Djursland. Færgen, der er fra 1963, er fyldt med historie og charme.  Denne sejltur er mere end blot en rejse over vandet; det er en hyldest til fjorden, naturen og de mange generationer, som har levet af og med fjorden. Så kom ombord på Ragna og lad os sammen fejre Fjordens Dag. Ragna tilbyder gratis sejlads mellem kl. 8 og 17.50.c