tall short
Tilbage

Skinnecykel og Kano tur på Fjordens Dag

Nyd naturen helt tæt på og tag på en skinnecykel tur langs fjorden. I bestemmer selv farten, og hvor langt I vil cykle - når I ikke vil længere, vender I rundt og cykler retur.

Turen begynder og slutter i Allingåbro.

På en skinnecykel er der plads til 1 voksen og 2 børn eller 2 voksen og 1 barn. Djursland For Fuld Damp tilbyder denne unikke oplevelse med 50 procent i rabat på Fjordens Dag. Lej en skinnecykel hele dagen for kun 175 kroner.  En times leje koster 62 kroner og 50 øre. Turen kan for eksempel gå til Randers Fjord Camp, der ligger omkring 8 km fra Allingåbro. Randers Fjord Camp har mange forskellige aktiviteter for hele familien.

I kan også vælge at tage en hyggelig kanotur på Alling Å.  Sejl for eksempel til Gl. Estrup. En tur på 10 km eller godt og vel halvanden time. Holde en god pause med medbragt mad og drikke på deres fine kanoplads eller betale entre og gå ind og oplev Gl. Estrup.  I en kano er der plads til 2 voksen og 2 børn eller 3 voksne.

Også her tilbyder Djursland For Fuld Damp 50 procent i rabat på Fjordens Dag. Lej en kano hele dagen for kun 200 kroner. En times leje koster 62 kroner og 50 øre

 

Læs mere om Djursland For Fuld Damp på www.dffd.dk