tall short
Tilbage

Udbyhøj Lystbådehavn

Kom til en hyggelig dag med mange aktiviteter for hele familien mellem kl. 10 og 14. Gå på jagt efter sjove dyr og planter i det lave vand.

I kan være med til at lave vild mad på stranden og udforske strandens spændende planteliv. Prøv kajakker og paddleboards. Prøv også havnens saunaer. Vær med til at lave naturmalerier og ryge fisk. Aktivitetspladsen er åben til en omgang petanque, frisbee, eller beachvolley. 

I Havnens madpakkehus er der musik og salg af grillpølser.  Både madstedet ’Havfruen’ og cafeen ’Is og Pandekager’ har åben på dagen. Derudover kan der købes kaffe og kage i havnens aktivitetshus.

Vil du være med til en omgang bankospil, så tilmeld dig via telefonnummer 2122 1990. Det er også muligt at komme en tur på vandet. Fra kl. 11.30 kan du sejle i små robåde i havnen. Udbyhøj Færgen har gratis sejlads hele dagen mellem kl. 8 og 19.50. Og du kan også få muligheden for at sejle ud med en lokal sejler på en kort tur og opleve Udbyhøj fra søsiden. Aktiviteterne arrangeres af foreningen Udbyhøj Havn i samarbejde med Randers Naturcenter og lokale foreninger som blandt andre Randers Roklub og ’Hav og Fjord’ med flere.